Geschnetzeltes zuricher arka tarifi! MasterChef Geschnetzeltes zuricher arka nasıl yapılır?
MasterChef Türkiye yeni kısımda yarışmacılar en hoş Geschnetzeltes zuricher arka hazırlamak için yarıştı. İzleyiciler de kendi mutfaklarında Geschnetzeltes zuricher arka hazırladı. Pekala, Geschnetzeltes zuricher arka nedir? Geschnetzeltes zuricher arka nasıl yapılır? Geschnetzeltes zuricher arka nedir?
İsviçre mutfağı lezzetleri sevenlerin kesinlikle denemesi gereken bir tanım Geschnetzeltes zuricher arka ağızda dağılan kıvamı ile özel bir lezzet seçeneği olarak öne çıkıyor. Pekala, Geschnetzeltes zuricher arka nasıl yapılır? Geschnetzeltes zuricher arka nedir? Geschnetzeltes zuricher arka nasıl yapılır, Geschnetzeltes zuricher arka yapılırken nelere dikkat edilir? MasterChef’te Geschnetzeltes zuricher arka yapıldı, konutta klasik Geschnetzeltes zuricher arka yapıldı! İşte en hoş Geschnetzeltes zuricher art!
GESCHNETZELTES ZURİCHER ARKA TARİFİ!
Kıyılmış dana eti 500g _
Kıyılmış arpacık soğanı 1
Taze mantarlar
100 gram
Konserve mantar başları süzülmüş 1 can
Tatlı kırmızı biber
½ çay kaşığı
yağ 3 yemek kaşığı
Beyaz şarap 100 ml _
krem 200 ml _
Tuz bir şey
Kıyılmış maydanoz
bir şey
Limon kabuğu rendesi (işlenmemiş) ½
1. Arpacık soğanı ince ince doğrayın. Eti biber ve toz kırmızı biberle baharatlayın. Bir tavada 2 yemek kaşığı yağı ısıtın. Etleri yüksek ateşte her iki tarafı da kısa mühlet kızartılır. Her şeyi bir eleğe koyun ve tavadaki meyve sularını toplayın.
2. Tavaya 1 yemek kaşığı sıvı yağ ekleyip arpacık soğanları açık kahverengi olana kadar kavurun, mantarları ekleyin. Beyaz şarabı ekleyip kaynamaya bırakın. Kremayla yağını sarfiyatın ve krema kıvamına gelinceye kadar sosu azaltın.
3. Eti ve sosu ekleyin ve sosun içinde 2-3 dakika bekletin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Maydanoz ve limon kabuğu rendesini karıştırın.
Haberler.com
Kaynak : https://www.haberler.com/haberler/geschnetzeltes-zuricher-art-tarifi-masterchef-16624530-haberi/