Konya’da Vazgeçilmez Lezzet: Hindi Boynu Eti

Konya’da Vazgeçilmez Lezzet: Hindi Boynu Eti

Konya'da vazgeçilmez lezzet haline gelen hindi boynu eti haftada 1 sefer pişiyorKONYA - Türk mutfağında da başka bir yere sahip olan hindi boynu eti, Konya'da vatandaşların vazgeçilmez lezzetleri ortasında …

Hatay Tanıtım Günleri Başladı

Hatay Tanıtım Günleri Başladı

HATAY Tanıtım Günleri, Atatürk Havalimanı etkinlik alanında başladı. 6 Şubat depreminde zarar gören Hatay esnafına destek olmak amacıyla kültürel ve yöresel lezzetlerin tanıtılacağı etkinlik 1-4 Şubat tarihleri arasında devam edecek.Hatay …

Kış Aylarının Vazgeçilmezi Salep Yoğun İlgi Görüyor

Kış Aylarının Vazgeçilmezi Salep Yoğun İlgi Görüyor

Kış aylarının vazgeçilmezi salep yoğun ilgi görüyorGAZİANTEP - Gaziantep'te soğuk havanın etkisini göstermesiyle birlikte vatandaşlar salebe yoğun ilgi göstermeye başladı. Osmanlı'dan günümüze kadar uzanan ve geleneksel damak tadına hitap eden …